Anthony Joshua vs Andy Ruiz jr. uusintaottelu

Commercial content | New Customers Only | 18+

Kaupallinen sisältö | Vain uusille asiakkaille | 18+

Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr. ottelu oli ammattimainen nyrkkeilyottelu, joka oteltiin 1. kesäkuuta 2019 Madison Square Garden -puistossa New Yorkissa. Ottelu oteltiin ns. voittamattoman, WBA (Super), IBF:n, WBO:n, ja IBON:n raskaansarjan mestarin Anthony Joshuan, sekä raskaansarjan WBA:n 5. sijalla, WBO:n 11. sijalla, ja IBF:N 14. sijalla olevan Andy Ruiz Jr:n välillä. Ottelun ehdoton altavastaaja Andy Ruiz Jr. voitti kuitenkin ottelun seitsemännen erän aikana teknisen pudotuksen (KO) ansiosta. Tässä kappaleessa esittelemme ottelun, tulevan Anthony Joshua Andy Ruiz Jr uusintaottelun, sekä mitkä nyrkkeily vedonlyönti ja nyrkkeily liveseuranta -palvelut kannattaa tsekata.

Clash on the dunes

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -uusintaottelu on viralliselta nimeltään ”Clash on the Dunes”. Nimi johtuu siitä, että tämä maailmaa järisyttävä uusintaottelu taistellaan näillä näkymin Saudi-Arabiassa niin kutsutun hiekkapölyn maassa.

Ensimmäinen ottelu oteltiin näiden kahden huippunyrkkeilijän välillä 1. kesäkuuta 2019 Madison Square Garden -puistossa New Yorkissa, New Yorkissa. Yhdysvaltojen Ruiz Jr. voitti kilpailun teknisellä tyrmäyksellä jo seitsemännen erän aikana. Joshuan oli alun perin tarkoitus kohdata voittamaton WBA:n sijalla 2 ja WBO:n sijalla 3 sijoittuneen raskaansarjan Jarrell Millerin, joka lopuksi kuitenkin korvattiin Ruiz Jr:llä sen jälkeen, kun Miller epäonnistui kolmessa huumetestissä.

Saavuttuaan 11–1 -altavastaajana Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -otteluun, Ruiz Jr. kaikkien yllätykseksi voitti ottelun seitsemännellä kierroksella teknisen pudotuksen kautta. Tämä huikean taktinen isku pilasi Joshuan saavuttamattoman ennätyksen, ja teki Andy Ruiz Jr:sta uuden raskaansarjan mestarin.

Taistelua pidetään yhtenä suurimmista ihmeistä nyrkkeilyhistoriassa. Ottelua on usein myös verrattu Mike Tysonin ja Buster Douglasin välillä nyrkkeiltyyn otteluun vuonna 1990, tai Lennox Lewisin ja Hasim Rahmanin väliseen otteluun vuonna 2001. Ruiz Jr. teki ottelulla myös historiaa, sillä hän on maailman ensimmäinen meksikolainen raskaansarjan mestari.

8. elokuuta 2019 julkistettiin, että Joshua saa uuden Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ottelun Ruizia vastaan IBF-, WBA- ja WBO-raskaansarjan tittelissä. Vihdoin on vahvistettu, että tämä jännittävä uusintaottelu ”Clash on the dunes” tapahtuu 7. joulukuuta 2019 Diriyahissa, UNESCO:n maailmanperintökohteessa Al-Turaifissa, Saudi-Arabiassa. Lisää uusintaottelusta ja sen herättämästä kritiikistä myöhemmin tässä kappaleessa.

Vedonvälittäjä Kertoimet Veikkaa tästä
Bethard Anthony Joshua 1.44 / Andy Ruiz jr. 2.75
Comeon Anthony Joshua 1.40 / Andy Ruiz jr. 2.95
Mobilebet Anthony Joshua 1.40 / Andy Ruiz jr. 2.95
Rizk Anthony Joshua 1.42 / Andy Ruiz jr. 2.70

Muista että kertoimet voivat vielä muuttua ennen tapahtumaa. Kertoimet tarkistettu: 03.12.

Anthony Joshua

Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua, on. 15. lokakuuta 1989 syntynyt brittiläinen ammattinyrkkeilijä. Joshua on entinen maailman raskaansarjan mestari, jolla on ollut WBA (Super), IBF, WBO ja IBO -mestaruustittelit vuosina 2016-2019. Kansallisella tasolla hän hallitsi Britannian ja Commonwealth mestaruustittelit vuosina 2014-2016.

Joshua edusti Englantia vuonna 2011 nyrkkeilyn AIBA-maailmanmestaruuskisoissa. Hän otteli tuolloin harrastelijana superkevyessä divisioonassa, ja voitti hopeaa. Vuonna 2012 Joshua edusti Iso-Britanniaa olympialaisissa, ja voitti kultaa. Anthony Joshua on James DeGalen jälkeen toinen brittiläinen nyrkkeilijä, joka voitti olympialaisissa kultamitalin ja merkittävän ammatillisen maailmanmestarin tittelin. Hän on myös ensimmäinen brittiläinen raskaansarjan ottelija.

Vuosi sen jälkeen, kun hän vaihtoi ammattiliigaan, Joshua nimettiin The Ring-lehdessä ”Prospect of the year” tittelillä. The Ring myös myöhemmin, vuonna 2017, nimesi Anthony Joshua vs. Wladimir Klitschko ottelun The Ring -tapahtumaksi The Ring -lehden sekä “Amerikan nyrkkeilyviranomaisten” liiton toimesta. Anthony Joshua voitti tämän ottelun.

Kesäkuusta 2019 alkaen Joshua on luokiteltu BoxRecissä maailman kolmanneksi parhaaksi aktiiviseksi raskaansarjan nyrkkeilijäksi. The Ring -lehden ja Transnational Boxing Rankings Board -järjestö ovat nimenneet hänet neljänneksi parhaaksi, heti Tyson Furyn, Deontay Wilderin, ja Andy Ruiz Jr:n jälkeen.

Ammattinyrkkeilijä

Andy Ruiz Jr.

Andrés Ponce Ruiz Jr. on meksikolais-amerikkalainen ammattinyrkkeilijä, joka on syntynyt 11. syyskuuta 1989. Hänet tunnetaan paremmin myös nimellä Andy Ruiz Jr. Kesäkuussa 2019 järkytti koko maailmaa voittamalla Anthony Joshua, jotta hän saisi WBA (Super), IBF, WBO ja IBO raskaansarjojen tittelit. Näin tehdessään Ruiz Jr.sta tuli ensimmäinen meksikolainen nyrkkeilijä, joka on raskaansarjan maailmanmestari.

Kesäkuusta 2019 alkaen Ruiz Jr. on luokiteltu maailman parhaaksi aktiiviseksi raskaansarjan nyrkkeilijäksi, ja Transnational Boxing Rankings Board -järjestön, BoxRec-ryhmän, ja The Ring -lehden arvostelujen perusteella kolmanneksi.

Kesäkuun 2019 Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -otteluun tullessaan Ruiz Jr. oli maailman silmissä altavastaaja, ja monet pitivätkin Ruizia vain varavaihtoehtona. Altavastaajana hänellä odotettiin olevan vain hyvin vähän tai ei ollenkaan mahdollisuuksia ottelun ehdottoman ennakkosuosikki Joshuan kanssa.

Taistelua on pidetty myöhemmin yhtenä nyrkkeilyhistorian järkyttävimmistä raskaansarjan tapahtumista, ja sitä verrataankin usein Buster Douglasin hurjaan voittoon Mike Tysonia vastaan 1990, tai Hasim Rahmanin ns. mahdottomaan voittoon Lennox Lewistä vastaan vuonna 2001. Joshua kommentoi Ruizin voittoa myöhemmin: “Se on järkyttävää, eikö niin, mutta parempi mies voitti. Kunnioitus Andylle. Nyt siirryn eteenpäin.”

Kun Ruiz saapui 25-1-altavastaajana Anthony Joshua Andy Ruiz Jr otteluun, taistelua on kuvattu yhtenä suurimmista mahdottomuuksista nyrkkeilyhistoriassa. Talksport-kanava arvioi sen toiseksi suurimmaksi järkytykseksi raskaansarjan nyrkkeilijä historiassa Mike Tysonin ja Buster Douglasin jälkeen.

Newsroom-media kutsuu sitä “vuosisadan shokiksi”. Ruiz teki historiaa myös ensimmäisenä Meksikon kansalaisena, joka on voittanut nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestaruuden.

Madison Square, Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelun yhteenveto

Kuten aiemmin todettu, kesäkuun Anthony Joshua vs Andy Ruiz jr ottelu sai toden teolla koko maailman sekoamaan. Tässä kappaleessa esittelemme vielä tarkemmin ottelun kulun ja sen kohokohdat aina seitsemänteen erään asti.

Lopuksi kerromme myös vielä vähän taustoja ottelulle, kun Anthony Joshuan piti tavata kehässä toinen vastustaja. Nyrkkeily liveseuranta auttaa pelaajia katsomaan uusintaottelua samalla, kun lyöt vetoa.

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ottelun kulku

Taistelun ensimmäinen ja toinen kierros olivat melko hitaita. Sekä Ruiz että Joshua tunsivat toisensa ja toistensa pelitaktiikat. Kahden ensimmäisen erän aikana Joshua oli laskenut vain 9/47 heitetystä lyönnistä, ja Ruiz vain 3/31 lyönnistä.

Kolmas erä jää kuitenkin historiaan todella rajuna käännekohtana Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ottelussa. Kun kaksi minuuttia ja seitsemäntoista sekuntia (2 min 17 sek.) oli jäljellä kolmatta erää, Joshua tiputti Ruizin alas. Ruiz Jr kuitenkin nousi pian jaloilleen ja vastaus tuli kiireellisesti. Ihan vain muutama hetki sen jälkeen, kun hänet oli tiputettiin maahan, Ruiz Jr palasi Anthony Joshua Andy Ruiz Jr otteluun iskuilla pakottaen hänet kankaalle. Joshua nousi myös, mutta ei reagoinut samalla tavalla kuin Ruiz Jr, joka pysytteli puolustuksessa iskun kaatumisen jälkeen.

Juuri ennen kolmen erän päättymistä Ruiz Jr pudotti jälleen selvästi hämmentyneen Joshuan, pakottaen Joshuan nurkkaan ennen kuin tämä vapautti potkujen kaskadin. Joshua otti pakollisen kahdeksan laskun ennen kuin nosti hansikkaansa erotuomarille osoittaakseen sen, että hän fyysisesti pystyi jatkamaan.

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelun kolmas kierros päättyi molempien nyrkkeilijöiden edetessä hetkellisesti toisiaan kohti, ennen kuin kello keskeytti heidät erän loppua varten.

Kierrokset neljä, viisi ja kuusi koostuisivat pienistä valtavaihdoista Ruizin ja Joshuan välillä, kun molemmat taistelijat pyrkivät puolenvälin erien kilpailuun, jotta he voisivat edetä eteenpäin tuloskorteille.

Kun kaksi minuuttia ja 27 sekuntia oli jäljellä kierroksella seitsemän, Ruiz pudotti jälleen Joshuan voimakkaiden lyhyen sarjan iskujen jälkeen. Joshua nousi jälleen ja otti kiinni Ruiziin hetkeksi ennen pudotustaan ​​neljättä ja viimeistä kertaa, kun erää oli enää minuutti ja 59 sekuntia jäljellä.

Tällä kertaa, melkein heti kaatumisensa jälkeen, Joshua sylki suukappaleensa, ennen kuin hän nousi kääntämään selkänsä tuomarille kävellessään kulmaansa. nousuaan kääntämällä selkänsä virkamiehelle ja kävellen sitten kulmaansa. Joshua ei näyttänyt olevan kiinnostunut jatkamaan Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelua.

Joshuan reaktioita tuomariin pidettiin riittämättöminä, ja erotuomari myönsi seitsemännen erän TKO-voiton Ruizille, jolloin hänestä tuli ensimmäinen Meksikon ja Amerikan kansalaisuuden omistava raskaansarjan mestari nyrkkeilyhistoriassa. Loppu hetkellä Ruiz voitti kahdella tuomarin tuloskortilla 57-56, kun taas kolmannella Joshua voitti 57-56.

Nyrkkeilyvinkit

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ottelun taustaa

Joshua sopi 8. helmikuuta ehdoista otteluun puolustaakseen raskaansarjansa titteliänsä Milleriä (23-0-1, 20 KOs) vastaan ​​1. kesäkuuta Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Tämä merkitsisi Joshuan Yhdysvaltain debyyttiä. Tapahtumasta tuli hetkessä areenan nyrkkeilyhistorian hurjin sen ennakkomyynnin osalta.

Ottelua ennen raportoitiin, että Joshuan taskussa oli 19,3 miljoonaa puntaa (mikä vastaa noin 20 euroa). Toisessa raportissa väitettiin, että Joshua ansaitsi arviolta 32 miljoonaa dollaria. Millerin sopimus DAZN:n kanssa varmisti, että hän sai uransa korkeimmat voitot, melkein 5 miljoonaa dollaria, johon sisältyy kaksi uutta ottelua DAZN:lle 3 miljoonan dollarin arvosta.

Molemmat leirit vahvistivat 17. huhtikuuta 2019, että vapaaehtoinen antidoping-yhdistys oli ilmoittanut heille, että Millerillä oli testituloksissa paljastunut positiivinen määrä kiellettyä ainetta (GW1516). Koetulokset olivat VADA:n suorittamassa satunnaisessa virtsakokeessa, joka toimitettiin 20. maaliskuuta.

Lisätestit, jotka tehtiin 31. maaliskuuta, osoittautuivat jälleen positiivisiksi doping-aineiden, kuten EPO:n, HGH:n ja GW1516:n suhteen. Tämän vuoksi New Yorkin osavaltion urheilukomissio sulki Millerin nyrkkeilylisenssin, ja Joshuan promoottori Eddie Hearn ilmoitti, että Joshua etsii uutta vastustajaa.

Monet nyrkkeilijät, mukaan lukien Ivan Dychko ja Manuel Charr ilmoittautuivat olevansa mukana taistelussa Joshuaa vastaan. Raportoitujen tietojen mukaan Hearn puhui 16 eri raskaanpainon divisioonan nyrkkeilijälle 24 tunnin aikana.

Luis Ortiz oli ensisijainen vastustaja, jonka Joshua halusi korvaavaksi. Hearn oli sinä päivänä vakuuttunut siitä, että Joshuan taistelu tulisi tapahtumaan tulevaisuudessa, koska 17 000 lippua oli jo myyty, ja 10 000 lipuista oli Iso-Britanniasta.

Ennen taisteluaan Alexander Dimitrenkon kanssa 20. huhtikuuta, entinen maailmanmestari, haastaja Andy Ruiz Jr ilmoitti nimensä eteenpäin Millerin tilalle. Hän halusi haastaa Joshuan Anthony Joshua Andy Ruiz Jr otteluun raskaansarjan tittelistä 1. kesäkuuta 2019.

Vain kaksi päivää tämän jälkeen, 22. huhtikuuta, Ruiz vahvisti tiimilleen suunnitellun tapaamisen promoottori Hearnin kanssa ja aloitti virallisesti prosessin. Ruizista tuli ensisijainen vastustaja sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että Luis Ortizin joukkue oli hylännyt kaksi tarjousta. Ehdoista sovittiin nopeasti jo noin viikon sisällä.

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelu vahvistettiin 1. toukokuuta, kun taisteluyöhön oli enää yksi kuukausi, ja sen pian ilmoitettiin tapahtuvan Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Ottelusta sovittiin, että se näytetään suorana lähetyksenä ainoastaan DAZN:lle Yhdysvalloissa ja PPV:lle Sky Sports Box -toimistossa Britanniassa.

Ruizin kerrottiin voittavan noin 7 miljoonaa dollaria (5,36 miljoonaa puntaa) Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ottelusta. Taisteluun valmistautuessaan Andy Ruiz Jr. katsoi videoita Mike Tysonista, kun hän treenasi joitain tekniikoitaan.

Lopuksi ottelu ratkaistiinkin juuri sillä, kun hän käytti Tysonin tekniikoita voittamiseen, ja havaitsi myös ottelun aikana Anthony Joshuan heikkoudet, joita hän voisi hyödyntää.

Nyrkkeily vedonlyönti

Nyrkkeily vedonlyönti on jatkuvassa nousussa, ja siinä on koko ajan enemmän ja enemmän pelissä. Nyrkkeilylle on kautta aikojen ollut hyvin ominaista juuri uhkapelaaminen, mutta tänä päivänä siihen on vielä enemmän vaihtoehtoja.

Kun lyöt nyrkkeily vedonlyönti yli/alle vedon, voit sitten lyödä vetoa urheiluvedonvälittäjää vastaan ja ilmoittaa, jos uskot sen olevan yli tai alle sen erän, jonka he ennustavat viimeiseksi eräksi.

Tämä on yksinkertainen veto, joka voi myös olla hyvä vedonlyöjille, jotka ovat uusia nyrkkeilyssä tai nyrkkeily vedonlyönti -asioissa. Monet nyrkkeilyn vedonlyöjistä nauttivat vedonlyönnistä erityisesti silloin, kun vedonvälittäjä tarjoaa urheilu ja nyrkkeily liveseuranta -vaihtoehtoja.

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelusta on jo julkaistu etukäteiskertoimia. Eräiden vedonvälittäjien tarjoamien etukäteiskertoimien ja nyrkkeilykertoimien mukaan Anthony Joshua on suosikki, ja altavastaaja Andy Ruizin, joka on vedonvälittäjän mukaan +1125 (100 dollarin vedosta voittaa 1 125 dollaria). Ruiz on todella taidokas vastustaja, jolla on 32 voittoa ennestään.

Käymme tässä kappaleessa vähän läpi vinkkejä, nyrkkeily vedonlyönti ja itse lajin historiaa, sekä seuraavien vedonvälittäjien tarjontaa;

  • Comeon
  • Bethard
  • Mobilebet
  • Leo Vegas

Kaikki kyseiset sivut saa suomeksi, ja heiltä löytyy mukavia tervetuliaisetuja, nyrkkeily liveseuranta, ja paljon muuta. Vedonvälittäjiin tutustuessa onkin nimenomaan hyvä seurata yllämainittuja asioita, sekä lisäksi vielä heidän tarjoamiaan kertoimia. Jos olet muualla Euroopassa käy katsastamassa miten veikata Italiassa Joshua vs Ruiz ottelusta

Nyrkkeilyvinkit

Nyrkkeilyvinkkejä kokoavat useat sivustot, ja ne parhaat ja päivitetyimmät vinkit tulevat aina ympäri maailmaa, ja liittyvät aina lähitulevaisuuden nyrkkeilytapahtumiin. Joka viikko neuvot tarjoavat mahdollisuudet parhaisiin nyrkkeilyvetoihin sekä vielä mahdollisiin ilmaisvetoihin ja mielettömiin tarjouksiin.

Iso-Britannian nyrkkeily kukoistaa jälleen, kuten se tapahtui 90-luvulla, ja nyt vedonvälittäjät antavat sinulle paljon enemmän mahdollisuuksia voittaa rahaa, koska maailmassa on nyt olemassa enemmän markkinoita mihin panostaa.

Vinkit kannattaa lukea aina urheilun asiantuntijoita, joten he tekevät sinusta entistäkin arvokkaamman voittomarkkinoilla. Näillä markkinoilla on tietysti enemmän arvoa sinulle. Kannattaa aina urheiluvedonlyönnissä varmistaa, että et koskaan menetä yhtään ilmaista vedonlyöntivihjettä.

Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelu tulee varmasti olemaan haastava vedonlyöjille, mutta sitäkin kannattavampi onnen potkaistessa!

Nyrkkeily vedonlyönnissä nyrkkeily liveseuranta on mukava lisä, kun voit lyödä vetoa samalla kun katsot peliä. Ei tietenkään ole ollenkaan pakko saada tätä toimintoa vedonvälittäjältä, kun voit vain avata eri palvelut kahdelle välilehdelle.

Nyrkkeily liveseuranta on usein vaikeaa löytää, sillä se on usein ainoastaan maksullisten kanavien etu. Vaikka niitä ei tällä hetkellä näkyisikään, voi kuitenkin olla, että vedonvälittäjät julkaisevat ne myöhemmin. Aina ei tietenkään ole otteluita meneillään, joten maksullisetkaan sivut eivät näytä nyrkkeily liveseuranta toimintoa.

Nyrkkeily vedonlyönti ja sen historia

Nyrkkeily on yksi maailman vanhimmista urheilulajeista. Sen rikas historia on täynnä vanhoja perinteitä, ja jotkut voivat erehtyä nykyaikana ajattelemaan, että se edustaa ihmisluonnon raaimpia ja epämiellyttäviä asioita. Nyrkkeilymaailma on kuitenkin värikäs maailma, joka on täynnä ihmiskunnan ainutlaatuisimpia ja ihailtavimpia ihmisiä.

Nyrkkeilyn mahtavuus ja nopeus on vertaansa vailla, ja tämän lajin loisto johtuukin erityisesti yleisön tuesta ja intohimosta. Kaikki tämä tekee nyrkkeilyvedonlyönnistä ja siihen liittyvistä strategioista yhden mielenkiintoisimmista ympäri maailmaa.

Nyrkkeily on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan, ja nykypäivän muoto, joka sisältää ajoitetut erät sekä nyrkkihanskat, on jo kauan ollut yhteydessä urheilupelien maailmaan.

Nyrkkeilyvedonlyönnit saattavat tuntua ensi silmäyksellä yksinkertaisilta, mutta kuka tahansa, joka tutkii lajia tarkemmin, huomaa takuulla, että nyrkkeily on erityisesti uskomattoman monimutkainen taide, joka yhdistää kahden ihmisen välisen kilpailun parhaat palat, fyysisen muodon hallinnan sekä ennen kaikkea edistyneen älyllisen strategian.

Nyrkkeilyn

Bethard

Varmasti monille lukijoillekin tuttu Bethard on yksi urheiluvedonlyönnin suurimmista vedonvälittäjistä. Bethard tarjoaa huippu etuja, promootioita, tyylikkäät sivut, ja mikä parasta, myös nyrkkeily liveseuranta -palvelun. Anthony Joshua Andy Ruiz Jr uusintaottelu tulee siis näkymään sivuilla. Lisäksi tämä kasino tarjoaa paljon erilaisia tilastoja pelin ympärille, kuten kertoimet, livetulokset, ja paljon muuta.

Nyrkkeily vedonlyönti löytyy helposti, kun menet kasinon urheilupuolelle. Sieltä voit katsoa livetapahtumia, tai sivun vasemmalta laidalta löytyvästä valikosta etsiä urheilulajeja. Nyrkkeily vedonlyönti löytyy listan alta, joten voit sitä klikkaamalla tutustua tarjontaa.

Kaiken kaikkiaan 33 urheilulajia tarjoavat kunnollisen markkinasyvyyden. Tarkoitamme tällä syvyydellä sitä, että vedonvälittäjät yrittävät tarjota mahdollisimman monia markkinoille.

Kaiken kaikkiaan Bethard tarjoaa yli 150 markkinaa esimerkiksi Euroopan parhaimmissa jalkapalloliigassa. Suurimmat vedonlyönnit, kuten Bet 365 kattavat tietysti eniten sisältöä, mutta pienemmät vedontarjoajat, kuten Bethard, tarjoavat sen, mikä heidän mielestään on asiakkaille tärkeintä.

Comeon

Comeonilla on urheiluvedonvälittäjän puolesta kaikista tyylikkäimmät ja yksinkertaisimmat sivut, jos vertailemme vedonvälittäjiä. Tämä ei tietenkään ole sattumaa, sillä Comeon on yksi pohjoismaiden suosituimmista vedonvälittäjistä, etenkin urheiluvedonlyöntiin liittyen. Vedonvälittäjillä ei ole kauheasti poikkeavaisuuksia urheilutarjonnan puolesta,

Kertoimet ja nyrkkeily vedonlyönti puoli löytyy helposti, kun menet urheilupuolelle. Löydät myös Anthony Joshua Andy Ruiz Jr nyrkkeily liveseuranta mahdollisuudet näppärästi Comeonilla.

Comeonilla voit muista vedonvälittäjistä poiketen pelata pikana. Tämä tarkoittaa sitä, ettet voi lunastaa bonusta, mutta pääset suoraan nettipankkitunnuksillasi kirjautumaan sivuille ja alkaa heti pelata.

Tämä on todella mukava lisä, etenkin jos olet juuri aloittamassa uhkapelaamista, ja haluat avata useamman tilin tai kokeilla useampia vedonvälittäjiä. Comeonilla sinun ei tarvitse turhaan hämmentää itseäsi ja tuhlaamalla jälleen aikaa rekisteröitymiseen, vaan voit pelata pikana.

Comeon on muuten tunnettu runsaista bonustarjouksista, runsaista urheilumarkkinoista ja palkitun ohjelmiston käytöstä, joka tukee perinteistä vedonlyöntiä ja mobiilivedonlyöntiä. Heillä on myös täysin integroitu monen alustan nettikasino ja Revolution Gaming -verkkopokerisivusto.

Nyrkkeily

Mobilebet

Mobilebet on suunniteltu tarjoamaan sinulle huikeita urheiluvedonlyönti kokemuksia. Siksi kasinon sisällöllä on suuremmat variaatiot, sekä paremmat käytettävyys, jännitys ja yksinkertaisuus toiminnot kuin millään muulla sivustolla maailmassa.

Kaikki on suunniteltu tukemaan urheiluvedonlyöntiä, joka sopii juurikin pelaajan omaan elämäntyyliin, aikatauluihin, ja ottelemiseen. Mobilebet on lisensoitu ja säännelty Maltan Euroopan Unionin jäsenmaassa, ja he takaavat korkeimmat mahdolliset turvallisuusstandardit netin uhkapeleissä maailmanlaajuisesti.

Kun menet kasinon sivuille, voit näppärästä avata urheilusivut. Kasinolla on pikalinkki UFC-peleihin, mutta voit myös muuten selailemalla eri urheilulajeja tunnistaa nopeasti nyrkkeilysivut, klikata niitä, ja löytää kaikki ajankohtainen tieto nyrkkeilyyn liittyen.

Nyrkkeily liveseuranta on myös mukava lisä. Löydät nyrkkeily vedonlyönti sivuilla ”Daily Match List”, ”Top Leagues”, ja ”All Leagues” helpottaaksesi navigointia. Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ja sen kertoimet julkaistaan pian.

Sivusto kattaa suuren määrän urheilulajeja, ja live-vedonlyöntivaihtoehtoja on paljon. Yhtiö toteaa, että sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen korkealaatuinen ja sujuva vedonlyönti (myös nyrkkeily vedonlyönnissä), ja verkkosivustolla on varmasti kaikki kunnossa.

Mobilebetillä on ilmainen tarjous tervetuliaisbonuksena, ja se tarjoaa vedonlyöjille hyvän ja monipuolisen vedonlyöntipalvelun.

LeoVegas

LeoVegas on moderni vedonvälittäjä, joka tarjoaa urheiluvedonlyöntiä kaikkiin suomalaisten suosikki urheilulajeihin. Heiltä löytyy paljon erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja, kuten esimerkiksi ennen ottelua asetettavat vedot, live-vedot, korotettuja kertoimia, ja myös erilaisia tarjouksia kuten esimerkiksi ilmaisvetoja.

LeoVegasille voi luoda tilin muutamalla klikkauksella, ja urheilulajit löytyvät näppärästi valikosta aakkosjärjestyksessä. Mobiilissa pelatessa LeoVegas tarjoaa muun muassa päivittyvät live-kertoimet ja jatkuvasti kehittää sivuja, jotta pelikokemukset paranisivat vielä entisestään. LeoVegasilla on urheilu ja nyrkkeily liveseuranta!

LeoVegas

Kommentteja Anthony Joshua Andy Ruiz Jr uusintaottelusta

Viikkojen jälkeen käytyjen julkisten väkivaltaisuuksien ja keskustelujen jälkeen molemmilta puolilta – ja osapuolilta, jotka eivät ole edes mukana taistelussa – näyttää siltä, ​​että Andy Ruiz Jr:n ja Anthony Joshuan välinen suunniteltu 7. joulukuuta tapahtuva uusintaottelu tapahtuu, ja tällä kertaa se jatkuu Saudi-Arabiassa.

Mike Coppinger raportoi The Athletic -sarjassa, että Ruiz ja hänen tiiminsä ovat päässeet “periaatteelliseen sopimukseen”. Koko ottelu voi vielä sisältää ongelmia, ja on olemassa pieni mutta kuitenkin mahdollisuus siihen, että uutinen ja iloitseminen osoittautuu ennenaikaiseksi.

Nyt asia etenee niin kuin Eddie Hearn ja Matchroom halusivat, ja voimme luottaa siihen. Eddie Hearnia on kuitenkin kritisoitu valinnastaan järjestää ottelu maassa, jolla on paljon ihmisoikeusrikkomuksia ja muita levottomuuksia. Tämä on kieltämättä yllättävä sijainti viimeisimpään maailman raskaansarjan tittelitaisteluun.

Andy Ruiz on siis ilmoittanut sopineensa uusintaottelustaan ​​Anthony Joshuaa vastaan ​​Saudi-Arabiassa. Mikä sai sopimuksen aikaan? Vastaus tähän on yksinkertainen: raha.

Ruizin sopimus, johon hän suostui ennen Joshuan lyömistä 1. kesäkuuta ottelussa, joka on ollut ylivoimaisesti vuoden 2019, ellei koko nyrkkeilyhistorian nyrkkeilytarina. Anthony Joshua Andy Ruiz Jr -ottelusta luvattiin noin 8 miljoonaa puntaa.

Kuukauden alussa Hearn ja Joshua kuitenkin ilmoittivat, että pari oli sopinut siitä, että he jatkaisivat ottelun osaa II, 7. joulukuuta Diriyahissa, Saudi-Arabiassa. Yhdysvaltojen raporttien mukaan Ruiz Jr ei ollut tyytyväinen tarjolla oleviin rahoihin, kun alkuperäinen sopimus allekirjoitettiin ennen ensimmäistä taisteluaan.

Ruiz ajatteli – luultavasti perustellusti – että hänen pitäisi saada enemmän. Nyt näyttää siltä, ​​että hän saa tahtonsa läpi. Raskaansarjan maailmanmestari ansaitsee miljoonia enemmän kuin alkuperäinen 8 miljoonan punnan luku, johon hän suostui ennen heidän ensimmäistä Anthony Joshua Andy Ruiz Jr taisteluaan.

Joshuan uskotaan ansaitsevan ainakin kaksinkertaisesti Ruizin saamat 8 miljoonaa puntaa Saudi-Arabiassa. SunSport kertoi Hearnin varoittaneen meksikolaista, että häntä odottaa mahdolliset oikeustoimet, jos hän yrittää vetäytyä sopimuksesta pois.

Odotetusti DAZN virallistaa ottelun, joka on nyt paperilla asetettu olevan vuoden 2019 suurin taistelu. Mikään tulos kuitenkaan tuskin tekee siitä yhtä suurta tarinaa kuin Ruiz, kun hän järkytti maailmaa ensimmäistä kertaa.

The Athleticin mukaan meksikolainen Ruiz Jr. menee mielellään Lähi-idän hiekkaiseen maailmaan ottelemaan huolimatta siitä, että hän on vastaanottanut huhuja “turvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista”. Vaikka Ruiz oli sopimuksellisesti sidottu välittömään uusintaotteluun, hän näytti haluavan tapahtuvan Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr -ottelun oteltavaksi joko Yhdysvalloissa tai kotimaassaan Meksikossa.

Kaiken kaikkiaan Clash on the dunes tulee olemaan todella hurja ottelu. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kuinka käy. Kaikki vedonlyöjät voivat jo alkaa miettimään seuraavia liikkeitään, seuraamaan molempien ottelijoiden treenaamista, ja muutenkin pysymään ajan tasalla mahdollisista muutoksista otteluaikojen ja paikan puolesta.

Et voi koskaan olla liian varautunut uhkapelaamisessa. Ottelu tulee olemaan kaikille vaikea ennustaa, kun suosikki Anthony Joshua on jo kerran hävinnyt, ja altavastaaja Andy Ruiz Jr. on päättänyt uudelleen tyrmätä vastustajansa.

Mitä tahansa voi kuitenkin käydä pelaajien valmistautuessa otteluun psyykkisesti ja fyysisesti, ja edellistä ottelua muistellen yleisössä ymmärrämme, että mikään ei ole etukäteen lukkoon lyötyä.